Status ; I just don’t want to love you a little, I just want to love more
Beautiful Flowers
Tuesday, April 17, 2012 | 11:46 PM | 0 Rain[s]
GF : b. syg minta maaf pasal semalam,syg takde niat nak buat b marah . tapi syg tension syg. kepala syg sakit sgt (dalam mesej)
BF : masih berdiam diri. taknak reply. biar la dia merajuk berminggu.
GF: call bf banyak kali. tapi tak berjawab. sampai tertidur-tidur gf call bf.
BF : still kuat kan ego dalam diri dia. dia diam sampai berhari-hari.
GF : (send mesej) ''b. syg nk minta tolong ni. dekat rumah takde sape. tolong bawa kan syg pergi clinic. syg demam ni. please reply my text. saya perlu kan awak :'(
BF : sikit pon bf dia tak perduli kan. dia anggap gf die hanya minta simpati. nk ngade-ngade
GF : gf tunggu tpi takde respon apa-apa. dia nekad nak pergi clinic sendiri. panas badan dia dah tahap teruk sangat.

masa gf nak lintas. motor lalu dan
Lnggar si gf ni. tersungkur dia jatuh tapi tuhan lagi syg kan dia. gf menghembus kan nafas terakhirnya di hospital. .
si bf dapat call dari keluarga gf bahwa gf telah ditimpa kemalangan, kelam kabut bf pecut kereta nya pergi ke hospital. tapi sudah terlambat. dalam masa yg sama. bru bf sedar. sebelum gf kuar pergi ke clinic, gf ade hantar mesej pada bf tapi bf tak bukak pon mesej tuh.
''b. maaf kan kalau syg ganggu b. syg pergi clinic sorang-sorang okay. dekat je kat belakang ni. syg minta maaf law syg banyak buat salah dekat b. satu b kena tahu. syg tetap syg b sampai bila-bila. i love you syg :) "
terduduk si bf bila bace mesej uh. kini hanya penyesalan yg ada dalam diri.

moral of the story - pada pasangan, tak kira boy/girl, EGO tu jangan terlampau sangat :)

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me. Cick here to exit. Replace this Welcome Note with your's.
italic underline bold Link

Old Post | New Post